Objavljeno 08.03.2017.

Kako izabrati pozivnice za vjenčanje

Izgubili ste se u moru mogućnosti i izbora pozivnica za vjenčanje? Inspiraciju za odabir stila i izgled pozivnice za vjenčanje pronađite u vašoj vjenčanici.

Vaša vjenčanica prvenstveno puno govori o vašem modnom osjećaju i osobnom stilu tako da se slobodno oslonite na vjenčanicu jer ćete na taj način savršeno povezati i nadopuniti elemente vjenčanja.

Klasična vjenčanica

Eleganciju klasične vjenčanice profinjene čiste linije prenesite na dizajn pozivnice. Izaberite pozivnice koje odišu jednostavnošću ali odabirom luksuznog papira i tiska daju dojam bezvremenske klasike.

Glamurozna vjenčanica

Ukoliko ste odabrali glamuroznu balsku haljinu – raskošnu krinolinu svakako odaberite i glamurozan stil pozivnice. Izvrstan odabir biti će pozivnice s luksuznim detaljima i tiskom u zlatnoj ili srebrnoj boji. Umjesto klasične kuverte ili omota izaberite galmurozne kutije u koje će biti upakirane pozivnice.

Vintage vjenčanica

Privukao vas je jedinstven dizajn čipke na vašoj vjenčanici. Prenesite taj uzorak čipke na vaše pozivnice za vjenčanje.

Boho vjenčanica

Lepršava silueta i prirodan izgled uz pretpostavku da ćete najvjerovatnije poželjeti svom stylingu dodati neki cvjetni detalj u kosu, cvjetni vjenčić ili cvjetnu krunu. Stilizirajte svoje pozivnice floralnim cvjetnim motivom koji ćete koristiti kao detalje u kosi i vjenčanom buketu.

Moderna vjenčanica

Kao osoba koja prvenstveno prati trendove sigurno ste izabrali netradicionalnu vjenčanicu poput trendi kombinezona ili odijela. Prenesite tu orginalnost i trendi elemente na pozivnice za vjenčanje. Posebnost pozivnice neka bude kombinacija ravnih modernih fontova slova bez nekih posebnih dodatnih motiva. Igra teksta i kombinacija modernih i serifnih fontova te odabir papira i materijala čiste teksture dati će moderan trendi izgled pozivnicama.

Odabir vjenčanice je nešto što posebno veseli ali i često puta potiće one pozitivne leptiriće nervoze u trbuhu, zato prilikom odabira vjenčanice birajte svojim srcem i nećete pogriješiti. Sreća koju osjetite kad nađete The Dress neka vam bude poticaj i inspiracija za pronalazak ostalih elemenata dekora pa i pozivnica za vjenčanje, jer kod izbora vjenčanice sigurno nećete imati kompromis – vjenčanica ste Vi.

Budite dio
Najljepše priče
Primite ekskluzivne ponude, informacije o novim trendovima i Journal objave koje nikako ne želite propustiti!