Objavljeno 29.05.2023.

Proljetno vjenčanje u kuglani

Proljetno vjenčanje u kuglani

Ukoliko je proljeće vaše omiljeno godišnje doba razmislite o organizaciji vjenčanja upravo u ovo inspirativno godišnje doba. Proljeće je vrijeme predivnih promjena u prirodi u kojem se sve budi, oživi. Vrijeme je sve toplije, a dani duži. Prekrasni detalji inspirirani bogatstvom i buđenjem prirode, parkova i vrtova s obiljem cvijeća i rascvjetanih grana čini proljetna vjenčanja posebnim i autentičnim.

Uz dobru organizaciju vjenčanja zapravo nikada nije kasno za odlučiti se za neki termin, čak ukoliko se radi o vrlo kratkom roku, jer će vam upravo dobar organizator vjenčanja omogućiti da napravite vjenčanje po svojoj mjeri i uživate u svom danu. Ukoliko je taj rok ipak nešto duži pružit će vam mogućnost većeg izbora izvođača koji će oplemeniti vaše vjenčanje stoga je pravo vrijeme da nam se javite kako bi zajedno krenuli u avanturu kreiranja vašeg proljetnog vjenčanja.

Kako smo trenutno skoro na kraju ovogodišnje sezone proljetnih vjenčanja organiziranih u vrlo kratkom 🙂 ili dužem roku, pronađite inspiraciju u ovom našem proljetnom vjenčanju iiii….. Vjenčajte se u proljeće!

   

Planning: JS Atelier

Deco: JS Atelier

Photo: Martina Škrobot

JOIN
OUR NEWSLETTER
receive the latest news and offers.