Objavljeno 09.11.2017.

Rustikalno vjenčanje na privatnom imanju

U cvjetnom dizajnu koristili smo božure, engleske ruže, astilbe, ranunkule uz mnogo dekorativnog zelenila. Za scenografiju prijamnoga koktela na terasi imanja odabrali smo drvene barique bačve i velike sirove drvene stolove te puno svijeća. Koncept dekora za svečanu večeru u šatoru nastavili smo u rustikalnom stilu.

Sara i Vito – par koji je imao jasnu viziju kakvo vjenčanje želi. Željeli su jedinstveno intimno vjenčanje koje će biti ekspresija njihovog osobnog stila.

S veseljem i nostalgijom prisjećamo se našeg prvog susreta, kratkog uvodnog upoznavanja i onog “klika” na prvu. Ukratko su nam iznjeli svoje želje, očekivanja i viziju. Povjerenje su stekli već nakon našeg prvog kratkog sastanka i već sutradan je krenula organizacija vjenčanja.

Kako bi kreirali jedinstveno vjenčanje koje će reflektirati njihov osobni stil, nakon pregleda lokacije mogli smo im potvrditi kako je njihova želja da vjenčanje bude na njihovom privatnom imanju idealan odabir.

Kratak rok od samo dva mjeseca nije nas omeo da ostvarimo jasnu viziju koncepta vjenčanja. Uz naše prijedloge, savjete i iskustvo Sara i Vito su vrlo brzo odabrali sve izvođače (fotografa, catering, rasvjetu, šator, dj- a…).

Posebno veselje bilo nam je kreiranje koncepta dekora. Odabrali smo stil vjenčanja, paletu boja i materijale te krenuli u relizaciju i produkciju. Prilikom odabira stila vjenčanja nismo se bazirali samo na jednom stilu već fuzijom više stilova dobili jedinstven stil koji je ekspresija Sarinog i Vitinog osobnog stila.

Kako bi kreirali idealan stil vjenčanja odabrali smo rustikalno vjenčanje koje koketira s boho vjenčanjem i naturalnim elementima ali svakako zadržava notu profinjenosti.

Naturalne kraft pozivnice s floralnim motivom bile su prvi vizualni detalj s kojim smo krenuli u relizaciju dekora vjenčanja. U cvjetnom dizajnu koristili smo božure, engleske ruže, astilbe, ranunkule uz mnogo dekorativnog zelenila. Za scenografiju prijamnoga koktela na terasi imanja odabrali smo drvene barique bačve i velike sirove drvene stolove te puno svijeća. Koncept dekora za svečanu večeru u šatoru nastavili smo u rustikalnom stilu. Drveni pod, drveni stolovi, stolnjaci u bež tonu te zlatne tiffany stolice dali su poseban topli ugođaj. Rasvjeta sa puno žarulja po cijelom prostoru šatora stvorila je dodatnu toplu atmosferu. Prostorom šatora dominirao je stol sa slasticama, a uzvanici su uživali u kutku za fotografiranje. Vrhunac večeri bila je vjenčana torta dizajnirana kao gola torta dekorirana naravno u skladu sa cijelim dekorom vjenčanja.

Osmišljavanje koncepta vjenčanja, protokola i programa vjenčanja te potpuno povjerenje Sare i Vite rezultiralo je vjenčanjem za koje je većina uzvanika iskreno komentirala “na ovakovom vjenčanju još nismo bili!”  Takav komentar smo upravo željeli i to je najveći razlog zašto su nam se Sara i Vito s punim povjerenjem obratili kako bi organizrali njihovo vjenčanje.

Sarah i Ino hvala vam na predivnim slikama i još jednoj besprijekornoj suradnji 🙂

Dragi Sara i Vito zahvaljujemo na vašem povjerenju i predivnoj suradnji. Bilo je užitak surađivati s vama i graditi vašu predivnu priču. Upravo radi ovakvih predivnih suradnji i projekata koje na kraju realiziramo, volimo ovaj posao. Želimo vam puno, puno sreće i ljubavi koja naprosto izvire iz svakog vašeg pogleda.

JOIN
OUR NEWSLETTER
receive the latest news and offers.