Silueta

Pripremom za naljepši dan u životu potpuno promijenite životni stil

JS Atelier će vam osim nezaboravne organizacije i dekoracija pomoći ostvariti i postaviti temelje zdravog i aktivnog stila života jer želimo da i nakon vjenčanja naše ime bude pozitivno utkano u vašu neraskidivu povezanost.

Slažemo se da vjenčanje zasigurno mora biti nešto posebno što ćete pamtiti čitav život. Svako naše vjenčanje je jedna posebna i jedinstveno ispričana priča, a glavne uloge, koje toga dana igrate moraju biti besprijekorno skladne. Zato smo se pobrinuli savjetovati vas i naravno dati preporuke tijekom cijelih priprema za vjenčanje kako na kavalitetan način promijeniti vaše prehrambene navike ali isto tako savjetovati vas kako, koliko i kojim načinom vježbati kako biste u najboljem mogućem svjetlu začarali vaše uzvanike.

Naš stručni tim kineziologa će vam izvršiti kompletnu lokomotornu dijagnostiku tijela i detaljno analizirati stanje u kojem se nalazite, te vođeni time kreirati višemjesečni program treninga sukladno vašim željama i potrebama. Isto tako proći ćete i nutricionističko savjetovanje čime ćemo pokušati promijeniti i vaše prehrambene navike.

Dokazano je da vježbanje u dvoje na jedan drukčiji način povezuje parove zato ostvarite i dodatnu povezanost s vašim partnerom ili partnericom ali naravno i budite fit za najljepši dan u životu.

Kontaktirajte nas

Budite dio
Najljepše priče
Primite ekskluzivne ponude, informacije o novim trendovima i Journal objave koje nikako ne želite propustiti!