Božićne dekoracije

Magical

Božićna kolekcija insiprirana geometrijskim oblicima

Bliži nam se čarobni dio godine, osjeća se miris zime i dolazi nam vrijeme adventa i Božića. Predstavljamo vam za tu prigodu sofisticiran dekor i metalne detalje te baršunaste finese koji će dati profinjenu notu i sjaj vašem interijeru ovih blagdana. 

Advent ove godine počinje 2. prosinca, a kako bi svoje domove i korporativne interijere ukrasili u duhu adventa i Božića, zavirite u našu kolekciju božičnih dekoracija, možda pronađete baš onu koja će se idealno uklopiti u vaše prostore.

Božićna kolekcija nastala je kao produkt ideje o profinjenim, jednostavnim, trendy božićnim dekoracijama koje će se idealno uklopiti u suvremene, moderne ali i klasične interijere.

Kreirali smo prirodne, jednostavne, sofisticirane božićne dekoracije koje su u skladu sa našim stilom, želeći pri tom istaknuti ljepotu prirodnih materijala te ih uskladiti s trendovima dizajna interijera.

Božićna kolekcija adventskih vjenčića sa svijećama te dekoracija za vrata i prostor inspirirana je jednostavnim geometrijskim oblicima s dodirom minimalističkog dizajna. Dekoracije su izrađene od prirodnih materijala vrhunske kvalitete uz dodatak staklenih dizajnerskih ukrasa te baršunastih vrpci. Posebnost ove kolekcije adventskih vjenčića sa svijećama su geometrijski svijećnjaci u zlatnoj i crnoj boji koji će se kao dekor nakon vremena adventa uklopiti u svaki interijer.

I ovog puta slijedimo filozofiju interakcije sa svojim klijentima, stoga prilikom narudžbe osim raznih oblika i materijala možete birati između smaragdno zelene, zlatne, srebrne i crne boje svijeća, te između zelene i sive baršunaste vrpce.

Pozivamo vas da pronađete inspiraciju za dugo uživanje u kratkim zimskim danima i čarobnom blagdanskom ugođaju, a za savršenu blagdansku frizuru i make up prepustite se u ruke Larita studia by Iva Jerković.

Narudžbe možete slati na mail shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213.

 

 

 

Budite dio
Najljepše priče
Primite ekskluzivne ponude, informacije o novim trendovima i Journal objave koje nikako ne želite propustiti!