Journal

Naša iskustva pretvaramo u zabilješke

Svježe s našeg Instagram profila

Pratite nas @jsatelier

Wedding planning

Od vaše prve ideje do dana vjenčanja i posljednjih koraka na plesnom podiju

Odlučili ste reći DA! Želite jedinstveno vjenčanje, vjenčanje koje idealno reflektira vaš osobni stil i viziju. Već viđeno kod nas ne prolazi stoga svaki projekt prihvaćamo kao novi izazov, a naša kreativnost i iskustvo stvoriti će nezaboravan dan prepun detalja koji čine razliku.

Usluga organizacije vjenčanja uključuje:

  • Kreiranje koncepta
  • Analiza troškova
  • Prijedlog destinacija
  • Mapu dokumentacije za sklapanje braka
  • Izradu sadržaja i protokola
  • Preporuku dobavljača, artista i umjetnika
  • Koordinaciju odabranih dobavljača, artista i umjetnika
  • Koncept dekora
  • Koordinaciju na dan vjenčanja

Obratite nam se i predstavite, recite nam koja su vaša očekivanja i eventualne želje. Individualan pristup omugućiti će kreiranje idealnog koncepta vjenčanja.

Vjenčanje treba biti jedinstveno baš kao što ste i vi.

Kontaktirajte nas

Wedding flowers

Najljepši, najkreativniji, a time i najvažniji element dekora je cvijeće

Cvjetni akcenti daju prostoru dodatnu estetsku dimenziju. Izbor cvjetnih vrsta prilagođavamo stilu vjenčanja, odabranoj paleti boja i predviđenom konceptu vjenčanja. Kreativno ćemo uklopiti sezonsko i ekskluzivno cvijeće u zamišljenu tematiku. Boho, vintage, retro, glamurozno, elegantno, rustikalno, moderno – stilova je bezbroj, a nepresušna flora naš je neiscrpni izvor inspiracije.

Inspiraciju nalazimo u prirodi, teksturi, obliku, boji i izmjenama godišnjih doba. Cvjetne kompozicije naša su interpretacija prirode kojom donosimo dodatnu toplinu i atmosferu na vjenčanje.

Cvjetni dekor koncipiran za vaše vjenčanje ima slojeve ljepote koje treba doživjeti, osjetiti, iskusiti, a ne samo vidjeti.

Kontaktirajte nas

Wedding decor

Organizacija je skica vjenčanja, a dekor oslikavanje kistom

Dekor podrazumijeva sve vizualne detalje i kompozicije koje konceptualno zaokružuju vjenčanje na jedinstven način. Ovisno o predviđenom konceptu kreira se kompletan dekor koji će vjenčanje učiniti modernim, glamurnoznim, elegantnim, naturalnim, vintage, rustikalnim, boho vjenčanjem.

Dekor vjenčanja uključuje scenske elemente – stolove, stolice, sofe, stolnjake, lustere, lampe, dekorativni inventar, svijećnjake, vaze i cvijeće.

Dio dekora čine i pozivnice te ostali tiskani materijali – jelovnici, popis uzvanika, personalizirane privjesnice, etikete i kartice s imenima. Dio scenografije je i profesionalna rasvjeta koja uključuje bojanje prostora i ostale svjetlosne efekte te korištenje raznih rasvjetnih elemenata poput žaruljica, lampica i lampiona koji daju svakom prostoru novu dimenziju i na poseban način ističu elemente u prostoru.

Vjenčana torta koja je sastavni dio dekora stilski interpretira koncept vjenčanja, a dizajnirani kolačići i slastice stilizirani na desertnom stolu vizualno upotpunjuju slatki užitak.

Originalne i stilski osmišljene kombinacije boja, kontrasti i umjetnička cjelovitost prostora ono su što vjenčanje čini posebnim.

Kontaktirajte nas

Silhouette

Novi životni stil za novi životni put u dvoje

Vjenčanje je nova prekretnica u vašem životu i želite na vašem vjenčanju zablistati u najboljem izdanju. Stručni tim kineziologa izvršiti će dijagnostiku tijela i detaljno analizirati stanje i kritične točke tijela. Nutricionisti će provesti opsežno nutricionističko savjetovanje koje uključuje procjenu općeg zdravstvenog statusa, procjenu i evaluaciju nutritivnog statusa te će vas savjetovati o prehrani.

Naš cilj je promijeniti vaše životne navike i dati osjećaj poletnosti, a sve to pomoću plana treninga i plana prehrane. Stručni tim izvući će iz vaše siluete ono najljepše.

Kontaktirajte nas

Bachelorette party

Za što bezbolnije pripreme i večer koju ćete pamtiti zauvijek

Kreirajte najljepše trenutke vaše posebne večeri, opuštajućeg dana ili putovanja. Bilo da želite ugodnu večeru u restoranu, čajanku u proljetnom vrtu ili ludu zabavu u noćnom klubu, vaše želje pretočit ćemo u stvarnost.

Personalizirane zabavne igre osmišljene su za svaku klijenticu te izrađene upravo za ovu prigodu. Svaka od igara sadrži potpuno individualizirani pristup kojim ćemo se pobrinuti da uspomene na ovaj dan nosite još dugo u srcu, sve u suradnji s vašim gostima kako bismo bili sigurni da događaj odgovara upravo vašoj osobnosti. Na vama je samo da odaberete temu, a sva iznenađenja prepustite našem kreativnom timu.

Stilizirani rekviziti upotpunit će odabranu temu: cvijetne krune s našim potpisom, zabavno cvijeće kao dekoracije ili poklon, pozivnice, pokloni zahvalnosti za vaše cure…

Mogućnosti su neograničene kako bismo osigurali individualni pristup i udovoljili svim vašim željama.

Kontaktirajte nas

Dostava cvijeća

Poklonite cvijeće ♡

WEBSHOP – link na našu internet trgovinu cvijeća

JS Atelier predstavlja novu Moulin Rouge kolekciju uz koju ćete ovo Valentinovo pamtiti zauvijek.

Posebnost nove kolekcije je jedinstveni Poklon prepun iznenađenja i romantike

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i ponekom lijepom gestom pokazujemo svojim najdražim ljudima koliko ih volimo. Nema ništa ljepše negoli na gradskim ulicama vidjeti nebrojene žene i muškarce s buketima cvijeća u rukama, a sigurni smo da ćemo i ove godine, kao i svake do sada, na našim ulicama susretati bukete JS Ateliera koji uvijek iskaču iz mase i zrače zbog svog posebnog dizajna i profinjenog te upečatljivog stila.

JS Atelier još je prije nekoliko godina postavio nove standarde cvjećarstva osmislivši predimenzionirane bukete koji su izazvali oduševljenje kod mnogih žena, ali i muškaraca, i to ne samo na Valentinovo, već i u drugim, posebnim životnim prigodama.

Od tada ste predimenzionirane bukete mogli primijetiti u mnogim cvjećarnicama, no kako nemirni kreativni duh JS Ateliera nikada ne spava, u svojoj su radionici ponovno osmislili nešto novo i zaista posebno. A mi tako volimo kad netko pomiče granice, i kada to radi sa stilom!

Efekt iznenađenja kojeg ćete dugo pamtiti – limitirana kolekcija Poklon

Ukoliko želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena Poklon. Da, Poklon s velikim P koji će zasigurno oduševiti vašu voljenu osobu!

Poklon je osmišljen i kreiran posebno za Valentinovo 2023., te je kao i cijela nova kolekcija buketa cvijeća, inspiriran dramatičnošću i estetikom Moulin Rougea, vječnog simbola ljubavi i strasti, s namjerom da izazove osjećaj iščekivanja, uzbuđenosti, oduševljenja i sjećanje na nezaboravne zajedničke trenutke.

Radi se o predimenzioniranoj kutiji dekoriranoj crvenom vrpcom i mašnom u kojoj se nalaze baloni u obliku srca punjeni helijem te dekoracija s cvijećem. Sigurni smo da će svatko na čijem se kućnom pragu nađe ovaj predivni Poklon zasigurno ostati bez teksta te će vašoj posebnoj osobi pokazati koliko vam zaista znači.

U trenutku otvaranja Poklona prostorijom će poletjeti crvena srca, na pod će pasti stranice velike kutije i otkriti prelijepi buket cvijeća u simboličnoj crvenoj boji ljubavi.  Zbog svog dizajna i interaktivnog trenutka odvezivanja vrpce i otvaranja kutije stvara se wow efekt prepun intenzivnih emocija i uzbuđenja.

Posebnim buketom cvijeća pokažite sav intenzitet ljubavi koju osjećate

Nova  Moulin Rouge kolekcija buketa cvijeća zasigurno će vas ostaviti bez daha, a onome kome poklonite buket iz JS Ateliera učinit će ovo Valentinovo zauvijek posebnim.

Ništa tako dobro ne simbolizira intenzitet snažnih emocija ljubavi i strasti kao neizostavne crvene ruže, ali i drugo cvijeće u nijansama crvene boje. U novoj kolekciji posebno birano cvijeće kombinira se s ekstravagantnim crvenim perjem i crvenom mašnom te ukrasnim papirom crne ili prirodne, natur boje što vam ostavlja mogućnost da birate buket savršen baš za vašu voljenu osobu.

No, detalje svakako možete potpuno prepustiti u sigurne, spretne i kreativne ruke stručnjaka iz JS Ateliera koji će se pobrinuti za svaki, i najmanji detalj, te vam pomoći iznenaditi partnera ili partnericu ovo Valentinovo.

Poklone i bukete cvijeća možete pronaći u novom prostoru JS Ateliera u Masarykovoj ulici 3/1 u centru Zagreba, naručiti na njihovom web shopu ili poslati narudžbu putem maila shop@jsatelier.hr ili na broj 091 4321 213 te raznježiti voljenu osobu posebnom dostavom.


 

?/?
Budite dio
Najljepše priče
Primite ekskluzivne ponude, informacije o novim trendovima i Journal objave koje nikako ne želite propustiti!