Journal

Naša iskustva pretvaramo u zabilješke

Svježe s našeg Instagram profila

Pratite nas @jsatelier

Wedding planning

Od vaše prve ideje do dana vjenčanja i posljednjih koraka na plesnom podiju

Odlučili ste reći DA! Želite jedinstveno vjenčanje, vjenčanje koje idealno reflektira vaš osobni stil i viziju. Već viđeno kod nas ne prolazi stoga svaki projekt prihvaćamo kao novi izazov, a naša kreativnost i iskustvo stvoriti će nezaboravan dan prepun detalja koji čine razliku.

Usluga organizacije vjenčanja uključuje:

  • Kreiranje koncepta
  • Analiza troškova
  • Prijedlog destinacija
  • Mapu dokumentacije za sklapanje braka
  • Izradu sadržaja i protokola
  • Preporuku dobavljača, artista i umjetnika
  • Koordinaciju odabranih dobavljača, artista i umjetnika
  • Koncept dekora
  • Koordinaciju na dan vjenčanja

Obratite nam se i predstavite, recite nam koja su vaša očekivanja i eventualne želje. Individualan pristup omugućiti će kreiranje idealnog koncepta vjenčanja.

Vjenčanje treba biti jedinstveno baš kao što ste i vi.

Kontaktirajte nas

Wedding flowers

Najljepši, najkreativniji, a time i najvažniji element dekora je cvijeće

Cvjetni akcenti daju prostoru dodatnu estetsku dimenziju. Izbor cvjetnih vrsta prilagođavamo stilu vjenčanja, odabranoj paleti boja i predviđenom konceptu vjenčanja. Kreativno ćemo uklopiti sezonsko i ekskluzivno cvijeće u zamišljenu tematiku. Boho, vintage, retro, glamurozno, elegantno, rustikalno, moderno – stilova je bezbroj, a nepresušna flora naš je neiscrpni izvor inspiracije.

Inspiraciju nalazimo u prirodi, teksturi, obliku, boji i izmjenama godišnjih doba. Cvjetne kompozicije naša su interpretacija prirode kojom donosimo dodatnu toplinu i atmosferu na vjenčanje.

Cvjetni dekor koncipiran za vaše vjenčanje ima slojeve ljepote koje treba doživjeti, osjetiti, iskusiti, a ne samo vidjeti.

Kontaktirajte nas

Wedding decor

Organizacija je skica vjenčanja, a dekor oslikavanje kistom

Dekor podrazumijeva sve vizualne detalje i kompozicije koje konceptualno zaokružuju vjenčanje na jedinstven način. Ovisno o predviđenom konceptu kreira se kompletan dekor koji će vjenčanje učiniti modernim, glamurnoznim, elegantnim, naturalnim, vintage, rustikalnim, boho vjenčanjem.

Dekor vjenčanja uključuje scenske elemente – stolove, stolice, sofe, stolnjake, lustere, lampe, dekorativni inventar, svijećnjake, vaze i cvijeće.

Dio dekora čine i pozivnice te ostali tiskani materijali – jelovnici, popis uzvanika, personalizirane privjesnice, etikete i kartice s imenima. Dio scenografije je i profesionalna rasvjeta koja uključuje bojanje prostora i ostale svjetlosne efekte te korištenje raznih rasvjetnih elemenata poput žaruljica, lampica i lampiona koji daju svakom prostoru novu dimenziju i na poseban način ističu elemente u prostoru.

Vjenčana torta koja je sastavni dio dekora stilski interpretira koncept vjenčanja, a dizajnirani kolačići i slastice stilizirani na desertnom stolu vizualno upotpunjuju slatki užitak.

Originalne i stilski osmišljene kombinacije boja, kontrasti i umjetnička cjelovitost prostora ono su što vjenčanje čini posebnim.

Kontaktirajte nas

Silhouette

Novi životni stil za novi životni put u dvoje

Vjenčanje je nova prekretnica u vašem životu i želite na vašem vjenčanju zablistati u najboljem izdanju. Stručni tim kineziologa izvršiti će dijagnostiku tijela i detaljno analizirati stanje i kritične točke tijela. Nutricionisti će provesti opsežno nutricionističko savjetovanje koje uključuje procjenu općeg zdravstvenog statusa, procjenu i evaluaciju nutritivnog statusa te će vas savjetovati o prehrani.

Naš cilj je promijeniti vaše životne navike i dati osjećaj poletnosti, a sve to pomoću plana treninga i plana prehrane. Stručni tim izvući će iz vaše siluete ono najljepše.

Kontaktirajte nas

Bachelorette party

Za što bezbolnije pripreme i večer koju ćete pamtiti zauvijek

Kreirajte najljepše trenutke vaše posebne večeri, opuštajućeg dana ili putovanja. Bilo da želite ugodnu večeru u restoranu, čajanku u proljetnom vrtu ili ludu zabavu u noćnom klubu, vaše želje pretočit ćemo u stvarnost.

Personalizirane zabavne igre osmišljene su za svaku klijenticu te izrađene upravo za ovu prigodu. Svaka od igara sadrži potpuno individualizirani pristup kojim ćemo se pobrinuti da uspomene na ovaj dan nosite još dugo u srcu, sve u suradnji s vašim gostima kako bismo bili sigurni da događaj odgovara upravo vašoj osobnosti. Na vama je samo da odaberete temu, a sva iznenađenja prepustite našem kreativnom timu.

Stilizirani rekviziti upotpunit će odabranu temu: cvijetne krune s našim potpisom, zabavno cvijeće kao dekoracije ili poklon, pozivnice, pokloni zahvalnosti za vaše cure…

Mogućnosti su neograničene kako bismo osigurali individualni pristup i udovoljili svim vašim željama.

Kontaktirajte nas

Dostava cvijeća

Poklonite cvijeće ♡

Uljepšajte dan, izrazite osjećaje, čestitajte, zahvalite na orginalan način i poklonite cvjetni poklon.

Poklonite cvijeće u novom chic trandy ruhu – Cvjetni Kon ili Cvjetnu kutiju.

Cvjetni kon je stručak cvijeća u predivnoj  novoj ambalaži. Predlažemo ga kad želite pobjeći od ustaljenih formi i pokloniti nešto drugačije, trandi a opet profinjeno i elegantno.

Cvjetna kutija je stručak cvijeća u vazi  u transparentnoj kutiji stiliziranoj profinjenim detaljima. Predlažemo je kad želite pokloniti profinjen poklon a osobito je praktičan kada  osoba kojoj je namjenjen nije trenutno u mogućnosti staviti cvijeće u vodu.

Prilikom narudžbe cvjetnih poklona možete sudjelovati u samom dizajnu tako što ćete osim veličine birati između bijele, crne i natur boje kona ili kutija.  Ako pak niste sigurni u vaš izbor prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će vam dati idealan prijedlog.

Narudžbe vas molimo barem 1 dan unaprijed ….

Narudžbe možete slati na shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213, a vaše narudžbe JS Atelier može dostaviti željenoj osobi ili možete osobno preuzeti u JS Atelieru.

 

 

 

?/?
Budite dio
Najljepše priče
Primite ekskluzivne ponude, informacije o novim trendovima i Journal objave koje nikako ne želite propustiti!