Objavljeno 02.01.2017.

Kako odabrati idealan vjenčani buket

Vjenčani buket je najuočljiviji cvjetni detalj koji zaokružuje siluteu mladenke. Vjenčani buket kao najvažniji cvjetni element u sinergiji s vjenčanicom idealno prezentira stil mladenke.

Djevojke odabiru vjenčanog buketa u većini slučajeva pristupaju na način da same intezivno traže savršen buket na raznim društvenim mrežama i uglavnom s užim izborom slika dolaze k odabranom floristu.

Prilikom odabira vjenčanog buketa slušajte svoje srce i instinkt i vjerujte profesinalcima kako bi dobili buket koji je u skladu s vašim stilom i osobnošću te koji je jedinstven baš poput vas, a ne identičan buketu koji je bio kreiran za nekog drugog.

Prije definiranja vjenčanog buketa bilo bi svakako dobro da odaberete vjenčanicu, cipele za vjenčanje, eventalno veo i druge dodatke te šminku i frizuru kako bi svi ovi sitni detalji mogli biti inspiracija floristu za vaš jedinstven vjenčani buket.

Budite otvoreni za prijedloge florista kojemu ste povjerili svoje povjerenje radi profesionalizma, načina rada i umjetničkog dojma i vjerujte naći će idealan vjenčani buket prikladan za vas. Pravi iskusni profesionalci floristi / stilisti su opsjednuti sitnim detaljima jer će na takav način stvoriti kreaciju koja će biti idealna upravo za vas.

Upravo sitni detalji čine razliku i daju svakom vjenčanom buketu personaliziranu notu savršeno zarobljenu u prekrasnom stručku cvijeća zauvijek.

Evo još nekoliko savjeta pri izboru vjenčanog buketa

Budite inspirirani godišnjim dobom – može vas iznenaditi

Jedan od razloga zašto toliko volimo svoj posao je dodatni izazov koji nam pružaju godišnja doba. Možda ste vidjeli savršen buket na Pinterestu, ali vaše vjenčanje je u rujnu i božuri su tada izvan sezone. Takav vjenčani buket biti će nam inspiracija kako bi stvorili nešto novo još interesantnije i to s najkvalitetnijim cvijećem koje je na raspolaganju s obzirom na sezonu.

Budite inspirirani neobičnim kombinacijama boja i vrsta cvijeća

Neka vaše vjenčanje bude produžetak vaše osobnosti. Ukoliko ste životopisna osoba i imate “šarenu” osobnost odabirom neobične i neočekivane kombinacije boja dati ćete poseban pečat svom stylingu.

JOIN
OUR NEWSLETTER
receive the latest news and offers.