Objavljeno 21.02.2017.

Romantično vjenčanje u vinariji

Ivana i Stjepan željeli su intimno vjenčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Vinarija okružena vinogradima nametnula se kao idealan izbor i postala nam scenografija za ovo romantično vjenčanje.

Cijeli koncept vjenčanja osmislili smo tako da dan vjenčanja bude uistinu poseban doživljaj za Ivanu i Stjepana i njihove uzvanike.
Pri kreiranju koncepta vjenčanja posebnu pažnju stavili smo na dekor kako bi svaki detalj bio usklađen s temom. Pozivnice za vjenčanje, cvijeće za vjenčanje, dekoracija za vjenčanje, svadbena torta, kolači na desertnom stolu i pokloni za goste bili su vrlo pažljivo odabrani i dizajnirani. Ivana je blistala u vjenčanici koju je kreirao Ivica Skoko.

Predivan topao sunčan jesenski dan okupao je vinograde i lica Ivane i Stjepana i najljepši dan u njihovom životu nije mogao bolje započeti.

Prostor vinarije kojim dominiraju masivni, ručno izrađeni stolovi i stolice od hrasta, dekorirali smo na način da zadržimo toplu rustikalnu notu te da u prostor unesemo dah elegancije i glamura. Bilo je predivno vidjeti ushit uzvanika koji su gotovo prvih pola sata nakon ulaska na svečanu večeru fotografirali prostor i dekoracije i uživali u romantičnom ambijentu.

Dekoracijama smo uistinu uspjeli u rustikalnom prostoru organizirati elegantno glamurozno vjenčanje.

Ivana i Stjepane, hvala na bezgraničnom povjerenju kojim ste nam omogućili da za vas organiziramo i dekoriramo vaš dan i uživamo u onome što obožavamo raditi.

JOIN
OUR NEWSLETTER
receive the latest news and offers.